Puzzel.

Midweek in Drentse bungalow voor 8 personen. Geniet van een heerlijke midweek in een prachtige vakantiebungalow.

Klik hier en bezoek hun website

Een verblijf voor maximaal 8 personen bij het Bio Vakantieoord, voor de duur van een weekend/ midweek of week. Het gezelschap bestaat uit tenminste één persoon met een handicap.

Klik hier en bezoek hun website

De SeniorenTAB is een zeer gebruiksvriendelijke tablet voor senioren en wordt met een speciaal ontwikkelde interface gebruiksklaar geleverd.

Klik hier en bezoek hun website

Een kwalitatief uitstekende smartphone (Archos Oxygen 68XL) die door SeniorenTAB zeer gebruiksvriendelijk voor ouderen is ingericht.

Klik hier en bezoek hun website

Ook als lezer maakt u kans op prachtige prijzen. Speel de logo quiz en misschien zijn de extra prijzen, zoals vrijkaarten voor dierentuinen en musea wel voor u!

SPELREGELS

Deze spelregels zijn van toepassing op de logo quiz in het magazine Weldoen van iSponsor BV. Door deelname gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van de prijsvraag. Antwoorden op de logo quiz dienen uiterlijk op 4 oktober 2020 binnen te zijn bij iSponsor BV. De antwoorden kunnen worden doorgegeven per post of via logoquiz@
weldoenmagazine.nl. Deelnemers tot 16 jaar verklaren toestemming van (een) ouder(s) te hebben verkregen voor deel-name aan de prijsvraag.

De deelnemer is verplicht tot het verschaffen van correcte en actuele persoonsgegevens. iSponsor BV kan een winnaar verzoeken om voor uitreiking van de prijs bewijs te leveren van zijn/ haar identiteit en een geldige inschrijving op het door
de deelnemer opgegeven woonof verblijfadres. De persoonsgevens zullen door iSponsor BV enkel worden gebruikt om een deelnemer mop de hoogte te stellen van een gewonnen prijs. De winnaars worden per e-mail of per post op de hoogte gesteld van de gewonnen prijs. De winnaar dient binnen 2 weken te reageren, anders vervalt het recht op de gewonnen
prijs. Over de uitslag en toekenning van een prijs kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is uitgesloten voor personen die niet woonachtig zijn in Nederland.

De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de prijsvraag verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Overige bepalingen zijn terug te lezen op de website www.weldoenmagazine. nl. Voor eventuele vragen, klachten en/ of opmerkingen over de prijsvraag kunt u contact met ons opnemen via info@isponsor.nl.

VUL HIERONDER JE OPLOSSING IN STUUR HET OP EN MAAK KANS OP MOOIE PRIJZEN!

Antwoorden van de logo quiz uit het magazine Weldoen kunnen via het onderstaande formulier worden doorgegeven. De prijsvraag loopt t/m 31 December 2020. Door deelname aan de prijsvraag gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden.